PRETRAŽI
newsletter prijava
Prijavite se za primanje najnovijih vijesti, obavijesti i akcija iz naše ponude.
 
naslovnica > formalnosti > zaštita privatnosti

Zaštita privatnosti

Polažemo veliku pažnju na zaštiti Vaše privatnosti i sigurnosti podataka koje izmjenjujete s nama na stranicama turističke agencije NEBO d.o.o.

Informacije koje tražimo od Vas prilikom slanja upita ili on-line rezervacije smještaja služe nam isključivo za pružanje profesionalne, točne i brze usluge krajnjem korisniku.

Putnik osobne podatke daje dobrovoljno. Osobni podaci putnika potrebni su u procesu realizacije tražene usluge. Isti će se koristiti i za daljnju međusobnu komunikaciju.

NEBO d.o.o. obvezuju se da neće osobne podatke putnika davati trećim osobama, osim u svrhu realizacije tražene usluge. Iznimka od davanja osobnih podataka trećim osobama odnosi se na ugovaranje osiguranja od rizika otkaza i osiguranja od posljedica nesretnog slučaja i bolesti, osiguranje od rizika oštećenja i gubitka prtljage i dragovoljno zdravstveno osiguranje za vrijeme puta i boravka u inozemstvu. Ukoliko putnik zaključi policu osiguranja osobni podaci proslijediti će se osiguravajućem društvu. Stranka daje privolu da se njeni osobni podaci mogu koristiti u svrhu marketinških akcija turističke agencije NEBO d.o.o.

Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Air Max 90,Air Max 95 Sneakers,Adidas Yeezy 350 Boost V2,Yeezy 750 Boost Schuhe,Adidas Zestra