PRETRAŽI
newsletter prijava
Prijavite se za primanje najnovijih vijesti, obavijesti i akcija iz naše ponude.
 
naslovnica > putnički kutak > putno osiguranje

Putno osiguranje

Putno osiguranje
Svim putnicima preporučamo da prije polaska na putovanje ugovore zdravstveno osiguranje ili paket osiguranja koji uključuje rizik od otkaza, zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljage. Putno osiguranje možete sklopiti u našoj poslovnici na adresi Martićeva 14F u Zagrebu. Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte na besplatni broj telefona 0800 6326.


Osiguranje rizika od otkaza putovanja
Ako prilikom sklapanja ugovora smatrate da može doći do nepredvidivih okolnosti otkaza putovanja (koje se mogu dogoditi Vama ili Vašoj užoj obitelji) uplatite osiguranje u slučaju otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza naplaćuje se prilikom sklapanja Ugovora te ga nije moguće uplatiti naknadno.
Osiguranje od otkaza vrijedi samo u slijedećim slučajevima i to uz obveznu pisanu potvrdu: elementarna nepogoda (potres, poplava, požar, oluja) koja je zahvatila osiguranika ili njegovu imovinu, vojni poziv, bolest, smrtni slučaj u užoj obitelji (supružnik, djeca, roditelji, brat, sestra).
U slučaju odobrenja od strane osiguravajuće kuće, imate pravo na povrat uplaćenog iznosa umanjen za troškove osiguravajuće premije i prijave.
U slučaju da otkažete putovanje ili odstupite od ugovora zbog više sile, a niste sklopili osiguranje od rizika otkaza, Nebo d.o.o. ima pravo naplate troškova koji su navedeni u Općim uvjetima putovanja, a razliku smo dužni vratiti.

Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Air Max 90,Air Max 95 Sneakers,Adidas Yeezy 350 Boost V2,Yeezy 750 Boost Schuhe,Adidas Zestra