PRETRAŽI
newsletter prijava
Prijavite se za primanje najnovijih vijesti, obavijesti i akcija iz naše ponude.
 
naslovnica > najbolje za vas > kopenhagen city break

KOPENHAGEN CITY BREAK, AVION 4 DANA, 04.-07.02.2024., Zrakoplov

KOPENHAGEN CITY BREAK

 04.02. - 07.02.2024.

4 dana / 3 noćenjaPROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ZAGREB - KOPENHAGEN
Sastanak putnika s pratiteljem Atlasa u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polaska zrakoplova kod šaltera informacija. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa iz Zagreba za Kopenhagen na liniji OU 480 u 8:05 sati. Dolazak u Kopenhagen u 10:30 sati. Po dolasku razgled grada autobusom i pješice s pratiteljem putovanja: lučka četvrt Nyhavn sa starim jedrenjacima - Mala Sirena - Tivoli - Amalienborg - gradska vijećnica - Christiansborg - kraljevska knjižnica - katedrala - parlament - burza - mornarička crkva. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za uživanje u gradu koji trenutno slovi kao jedna vrlo moderna i in prijestolnica s trenutno najboljim restoranom na svijetu! Noćenje.

2. dan: KOPENHAGEN
Doručak. Zajednički odlazak s pratiteljem do Nacionalnog muzeja (bogata zbirka vikinškog nasljeđa) te do vrlo bogate i zanimljive gliptoteke Carlsberg (jedna od najboljih zbirki antičkih kipova u svijetu). Moguć individualni posjet muzejima, kao i zabavnom parku Tivoli, najvećoj tradicionalnoj atrakciji Kopenhagena. Slobodno vrijeme za kupovinu u najdužoj pješačkoj zoni Europe (Danska je poznata po izvrsnom izboru jantarnog nakita i porculana), vožnju brodom po kanalima i osobne programe. Kopenhagen ima ugodne slastičarnice i kavane, tradicionalne riblje restorane, odlične pivnice (Tuborg i Carlsberg danska su piva!). Navečer preporučujemo odlazak u živahnu mornaričku četvrt Nyhavn, u kojoj je živio i poznati pisac bajki, Hans Christian Andersen. Četvrt je puna živopisnih lokala gdje se može popiti danska rakija aquavit i pojesti poznate danske otvorene sendviče. Kuće šarenih boja slikovito su smještene uz kanal sa starim jedrenjacima. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: KOPENHAGEN
Doručak. Slobodno vrijeme ili mogući individualni fakultativni izleti u dvorce sjevernog Sjaellanda (Hamletov dvorac Kronborg te dvorci Fredensborg i Frederiksborg), odnosno moguć odlazak vlakom do švedskog grada Malmö, koji je s Kopenhagenom spojen mostom Øresund. Kopenhagen pruža odlične dodatne mogućnosti za posjet muzejima kao što su npr. Muzej voštanih figura, Muzej lijepih umjetnosti s odličnom zbirkom francuskih impresionista, muzej velikog danskog kipara Thorvaldsena - jednog od najvećih skandinavskih umjetnika uopće, muzeji u gradskim dvorcima Christiansborg, Rosenborg (kraljevska riznica). Pratitelj Atlasa na usluzi je gostima za sva objašnjenja i praktične upute. Noćenje.

4. dan: KOPENHAGEN - ZAGREB
Doručak. Transfer do zračne luke. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa za Zagreb na liniji OU 481 u 11:20 sati. Dolazak u Zagreb u 13:40 sati.

 

 

 

POPUSTI:
Popust za djecu do 12 godina na pomoćnom ležaju: 20%
Popust za odraslu osobu na pomoćnom ležaju: 5%

Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 370 kn + zrakoplovne pristojbe (raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu)

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom Zagreb-Kopenhagen-Zagreb
 • smještaj u hotelu 3* u Kopenhagenu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi tri noćenja s doručkom
 • pratitelja
 • transfer od/do zračne luke u Kopenhagenu
 • poludnevni razgled grada autobusom te troškove organizacije i prodaje

 

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • zrakoplovne pristojbe
 • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
 • karte javnog prijevoza
 • fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

 

NAPOMENA:
Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Agencija zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Kopenhagenu, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda.
Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u siječnju 2015. godine i podložna su promjeni.

 

CIJENE ULAZNICA:

 • Tivoli 99 DKK
 • Carlsberg Glyptotek 75 DKK
 • Dvorac Kronborg 75 DKK
 • Muzej Thorvaldsen 40 DKK
 • Dvorac Christiansborg 100 DKK (kombinirana)
 • SMK (Nacionalna galerija lijepih umjetnosti) stalna postava besplatna (kraljevske zbirke i gliptoteka)

 

 

Za sva pitanja i informacije oko putovanja kontaktirajte naš NEBESKI TIM.

 

Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Air Max 90,Air Max 95 Sneakers,Adidas Yeezy 350 Boost V2,Yeezy 750 Boost Schuhe,Adidas Zestra