PRETRAŽI
newsletter prijava
Prijavite se za primanje najnovijih vijesti, obavijesti i akcija iz naše ponude.
 
naslovnica > maroko

MAROKO, AVION 7 DANA, 12.-17.11.2017., Zrakoplovom, Autobus

Kraljevski gradovi Maroka

GRUPNI POLAZAK: 12.11.-17.11.2017.
7dana / 6 noćenja

 


PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan/ ZAGREB – PARIZ – CASABLANCA
Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Pariz u 12:40 sati na liniji AF1561 (Air France). Dolazak u Pariz predviđen je u 15:00 sati. Nastavak leta za Casablancu u 19:00 sati na liniji AF1496 (Air France). Po slijetanju u Casablancu, u 21:05 sati obavljanje pograničnih i carinskih formalnosti te organizirani transfer do hotela 4* u Casablanci. Po dolasku u hotel prijava i smještaj. Noćenje.

2. dan/ CASABLANCA – RABAT – MEKNES – FES
Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema Rabatu, glavnom gradu Kraljevine Maroko. Po dolasku slijedi obilazak grada: Ville Nouvelle (moderni dio grada), kraljevska palača Mechoaur s kraljevskom džamijom, medina sa zanatskim radionicama, Oudaya kasbahom s prekrasnim andaluzijskim vrtom i uskim bijelo-plavim uličicama, mauzolej Mohameda V. i Hassanov toranj. Po završetku razgleda ručak u lokalnom restoranu (uz doplatu). Put nastavljamo u smjeru Meknesa. U obilasku „marokanskog Versaillesa“, kako ga još vole nazivati, vidjet ćete Bab Mansoura, džamiju Moulay Ismaila (razgled izvana) i medinu. Dolazak u Fes predviđen je u večernjim satima, smještaj u hotel 4*. Večera, noćenje.

3. dan/ FES
Doručak. Slijedi cjelodnevni razgled najstarijeg kraljevskog grada: Bouanania medresa, fontana Nejjarine, mauzolej Idrissa II. Nastavljamo s razgledom medine prepune isprepletenih ulica i radionica gdje se ručno izrađuju predmeti od kože, srebra, keramike. Razgled židovske četvrti i kraljevske palače izvana. Ručak u jednom od lokalnih restorana (uz doplatu). Povratak u hotel. Večera, noćenje.

4. dan/ FES – BENI MELLAL – MARRAKECH
Doručak. Odjava iz hotela i odlazak autobusom prema Marrakechu preko mjesta Immouzer du Kanda te skijaškog središta Ifrane. Nastavak preko Srednjeg Atlasa te dolazak u grad Beni Mellal, inače glavno poljoprivredno središte Maroka. Pauza za ručak u lokalnom restoranu (uz doplatu). Po dolasku u Marrakech, prijava i smještaj u hotel 4*. Večera u hotelu. Noćenje.

5. dan/ MARRAKECH
Doručak. Slijedi razgled „Bisera Juga“ kako nazivaju Marrakech. Grad je utemeljila dinastija Almoravida krajem 12. st. kada su sagrađene blistave palače i parkovi. Odlazak do grobova Saadien, tornja Koutoubia i palače Bahia. Povratak u hotel i ručak u hotelu. Poslijepodne slijedi posjet jednom od soukova s marokanskim rukotvorinama. Na kraju ćemo posjetiti čuveni trg Djemaa El Fna, žila kucavica grada. Inače u večernjim satima taj trg je mješavina mirisa, svjetlosti i zvukova s pripovjedačima legendi, zabavljačima, krotiteljima zmija, vodonošama. Povratak u hotel i ručak u hotelu. Navečer mogućnost odlaska na folklornu večeru u restoran Chez Ali (uz doplatu). Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan/ MARRAKECH – CASABLANCA
Nakon doručka odjava iz hotela te nastavak ture prema Casablanci. Po dolasku u Casablancu slijedi razgled grada i vožnja njegovim širokim avenijama: trg Ujedinjenih naroda, trg Muhameda V., katedrala Notre Dame de Lourdes, medina, obala Ain Diab s veličanstvenom džamijom Hasana II. (razgled izvana). Mogućnost za ručak u lokalnom restoranu (uz doplatu). Poslijepodne prijava i smještaj u hotel 4*. Večera i noćenje.

7. dan/ CASABLANCA – PARIZ – ZAGREB
Doručak. Transfer do zračne luke Casablanca i prijava na let za Pariz u 7:40 sati na liniji AF1897 (Air France). Dolazak u Pariz u 11:40 sati te nastavak leta za Zagreb u 18:00 sati na liniji OU471 (Croatia Airlines). Dolazak u Zagreb u 19:25 sati. Završetak putovanja.

Fakultativni sadržaj (doplata) 4 ručka u lokalnim restoranima i večera s folklornim spektaklom Chez Ali u Marrakechu Cijena po osobi: 595 kn

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 7.290 kn

 

Nadoplata za jednokrevetnu sobu 1.350 kn
Zrakoplovne pristojbe (obavezna doplata) 2.100 kn
First Minute popust 5% na osnovnu cijenu do 60 dana prije polaska

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • Prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Casablanca - Zagreb u ekonomskoj klasi
 • smještaj u hotelima 4* na bazi 6 polupansiona
 • razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu putovanja
 • lokalnog vodiča na engleskom jeziku
 • pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • prijevoz modernim klimatiziranim autobusom
 • napojnice u restoranima i prijenos prtljage u hotelu
 • trošak organizacije putovanja
 • putno zdravstveno osiguranje

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • zrakoplovne pristojbe
 • usluge koje nisu navedene u programu
 • napojnice vodiču i vozaču na putu (25 EUR po osobi)
 • dodatne obroke
 • osiguranje od otkaza putovanja

 

NAPOMENA: Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

 

Za sva pitanja i informacije oko putovanja kontaktirajte naš NEBESKI TIM.

 

Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Air Max 90,Air Max 95 Sneakers,Adidas Yeezy 350 Boost V2,Yeezy 750 Boost Schuhe,Adidas Zestra